Om oss 

Prevex är Sveriges kanske enskilt största järnhandel i Norden på el- och luftmaskiner, de är dessutom specialister inom skydd och säkerhet där de har flerårig erfarenhet inom området. Företaget har butiker i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Halmstad och Skövde.

För Prevex är det viktigt med kvalitetssamarbeten mot kund och att man har en personlig kontakt med den partner man arbetar med. Prevex jobbar med personlig service där grundvärderingarna handlar om att ha en god harmoni med sina kunder. ”Jag tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet” berättar Henrik Granath, VD på Prevex. Han förklarar att det är viktigt med ett företag som är familjärt och relationsbyggande, han menar att de vill göra affärer med partner man kan lita på och tänka långsiktigt om.

Prevex känner att de ständigt vill uppdatera sig, både mot kund och mot samarbetspartners. ”Vi uppdaterar oss hela tiden och vill utvecklas. Alla måste vara uppdaterade på marknaden” förklarar Henrik. Han berättar att de ständigt tittar på utvecklingen framåt och säger att ”utan utveckling stannar det till”. Prevex arbetar med ständiga förbättringar av sitt företag och arbetar bland annat med förebyggande av miljöpåverkan. Hög kvalité och funktion är viktiga egenskaper hos Prevex. ”Vi vill göra affärer med likasinnade” menar Henrik som poängterar att det är viktigt för dem båda att vilja kundens bästa.