Robin - Butikssäljare

Vad gör du på dagarna egentligen?

Som nyanställd inför öppningen av butiken här i Helsingborg så har man faktiskt fått göra det mesta, men just nu så ligger största fokusen på att konstant hålla butiken intressant både för nya och för återkommande kunder, Samt att hjälpa dem som hittar hit så att dem verkligen får känna på hur det är att komma till Helsingborgs finaste butik!

Vad är det bästa med att arbeta på Prevex?

Utan tvekan så är det grundtänket och hur man värderar gemenskapen och personligheter. Detta resulterar i att man har fantastiskt roligt och det är alltid en bra stämning i butiken.

Jag är övertygad om att kunderna känner av det, även om kunskap är viktigt så är det inte det viktigaste!

Vilket är ditt favoritverktyg?

Det finns ju så fantastiskt mycket bra verktyg och välja mellan så den är tuff men jag skulle nog ändå välja tumstock då den har så fantastisk många användningsområden och väldigt lätt och ha med sig!

Har man sen tummen mitt i näven så är det ju rätt bra och ha en ”tum”(stock) som kompletterar detta!

När du inte är på jobbet – vad hittar du helst på då?

Som nybliven pappa till en liten flicka på 7 månader så föredrar jag och spendera dem få timmarna man har över efter jobbet med nära och kära.

Sen när man får chansen till lite ”egen” tid så är det ju inte helt ovanligt att man tar på löparskorna och springer en runda eller så sätter man sig vid datorn och nördar ner sig i lite datorspel och fördriver timmarna på det sättet.