Linda - Platschef

Vad gör du på dagarna egentligen?

Eftersom jag är platschef här i huset ser jag till att allt rullar enligt konstens alla regler. Det kan vara allt ifrån att boka in leverantörsutbildningar, täcka upp vid frånvaro på de olika avdelningarna i huset till att hålla anställningsintervjuer och planera inventering och strukturera upp arbetsuppgifter. Helt enkelt styra skeppet framåt.

Vi jobbar just nu väldigt aktivt med att bli mer miljömedvetna samt att strukturera och effektivisera olika arbetsrutiner, butiks och lagerytor, vilket jag tycker är väldigt givande, intressant och spännande.

Vad är det bästa med att arbeta på Prevex?

Det bästa med att jobba på Prevex är den familjära känslan. Både när det gäller kollegor och kunder. Många av oss har jobbat tillsammans i många år, många av våra kunder har handlat hos oss i många år. Vi har delat många stunder tillsammans, väldigt många skratt och lyckliga stunder, men även en del sorger. Vi har väldigt högt i tak och skämtar ofta och gärna. Så jag får nog säga kollegorna och kunderna är det bästa med att jobba på Prevex. Sen är ju såklart jobbet väldigt roligt.

Vilket är ditt favoritverktyg?

Mitt favvisverktyg är min skruvdragare, jag hade aldrig klarat alla mina projekt utan den.

När du inte är på jobbet – vad hittar du helst på då?

På fritiden umgås jag självfallet med mina två barn. Jag försöker även hinna med att springa ett par gånger i veckan. Det är ett bra sätt att rensa huvudet. Och sen såklart älskar jag inredning. Jag har alltid ett projekt på lut där hemma. Just nu planeras en hallrenovering med allt vad det innebär.