Anton - Inköp

Vad gör du egentligen på Prevex?

Jag anslöt mig till Magnus Karlssons inköpsgrupp i Mars 2014, det handlade då om att göra dagliga beställningar och se till så att butiken var välfylld. Idag har rollen utvecklats och jag har ett finger med i mycket som händer på Prevex, min huvudsakliga uppgift är att se till så att vi har ett levande, aktivt och attraktivt sortiment. Det var fantastiskt roligt att få bosätta sig i Helsingborg under sommaren och få vara en viktig byggkloss i Prevex framgång i och med etableringen av vår nya butik.

Vad är det bästa med att arbeta på Prevex?

Gemenskapen! Dels mellan oss anställda på Prevex men även den goda relationen vi har med våra kunder. Också att jag från början fick känna ett stort ansvarstagande, vilket jag tycker är otroligt viktigt. Jag har haft möjligheten att som jag tidigare skrev ha ett finger med i mycket, vilket gör min vardag otroligt varierande och spännande.

Vilket är ditt favoritverktyg?

Hantverkarkniv – Den skall alltid finnas till hands då den har otroligt många användningsområden, om det så handlar om att dela en delicatoboll med sin kollega, elektrikern som behöver skala kabel, snickaren som skall finjustera trädetaljer så finns hantverkarkniven alltid där.

När du inte är på jobbet – vad hittar du helst på?

Jag tycker det är otroligt skönt att komma ut och promenera eller få svetten att rinna på gymmet. Bor vägg i vägg med min kära barndomsvän, våra lägenheter påminner lite om situationen som utspelar sig i fantastiska serien ”VÄNNER”, öppet hus dagarna långa vilket leder till många och långa glada diskussioner och allmänt trevligt umgänge.